Εκτύπωση 100-300 Φωτογραφιών (από 19,90€) σε Επαγγελματικό Χαρτί 10x15cm, από το Astron Digital Studio

More Views

Δείτε την Προσφορά

Παραλαβή από το Κατάστημα
  • 19,90€ από 26€ για Εκτύπωση 100 Φωτογραφιών
  • 33,90€ από 46€ για Εκτύπωση 200 Φωτογραφιών
  • 47,90€ από 66€ για Εκτύπωση 300 Φωτογραφιών
Πανελλαδική Αποστολή
  • 23,90€ από 34€ για Εκτύπωση 100 Φωτογραφιών
  • 37,90€ από 54€ για Εκτύπωση 200 Φωτογραφιών
  • 49,90€ από 75€ για Εκτύπωση 300 Φωτογραφιών
Χαρακτηριστικά Εκτύπωσης
- Σε επαγγελματικό χαρτί ματ ή γυαλιστερό
- Διαστάσεις: 10x15cm
    Οι φωτογραφίες που έχετε βγάλει τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαν να γεμίσουν μία ολόκληρη βιβλιοθήκη με albums, κορνίζες και να συνθέσουν υπέροχα κολάζ με τις καλύτερες αναμνήσεις σας και όμορφες εικόνες. Θα μπορούσαν, αν βέβαια τις εκτυπώνατε, αλλά όλο το λέτε και όλο το αφήνετε. Καιρός να το κάνετε λοιπόν. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας και εμπιστευτείτε το Astron Digital Studio για υψηλής ποιότητας εκτύπωση, που θα αναδείξει τέλεια όλα τα χρώματα, σε επαγγελματικό ματ ή γυαλιστερό χαρτί.

    Astron Digital Studio

    Στο Astron Digital Studio, με εμπειρία πολλών ετών, συνδυάζουν την παραδοσιακή καλλιτεχνική φωτογραφία με την ψηφιακή τεχνολογία, για να σας δώσουν το καλύτερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα με φωτογραφίες που θα κρατήσουν ζωντανές, τις καλύτερες δικές σας στιγμές στο χρόνο.

    Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εκτυπώσεις φωτογραφιών όλων των μεγεθών, ψηφιακές εκτυπώσεις από όλα τα είδη μνήμης σε παζλ, κούπες και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε. Επίσης αναλαμβάνει επαγγελματικές εκτυπώσεις, εμφανίσεις από όλες τις ψηφιακές μηχανές, εμφανίσεις εγχρώμων και ασπρόμαυρων φιλμ, μεγεθύνσεις, slides, ρετούς και αναπαλαιώσεις.

    Προτεινόμενα Deals

    Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

    Μάθε περισσότερα