Πρωτότυπα Δωμάτια Απόδρασης "MAGIENCE" PART 1 & 2, στο ELUDE Adventure Escape Rooms στο Περιστέρι, με 7,50€ από 15€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 7,5€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης "MAGIENCE PART 1"
  • 7,5€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης "MAGIENCE PART 2" (Προϋπόθεση για την συμμετοχή στο PART 2 είναι να έχετε συμμετάσχει πρώτα στο PART 1)
  • Ισχύει για συμμετοχή ομάδων με τουλάχιστον 3 άτομα
MAGIENCE – Η επιστροφή – PART 1
Complexity: 4/5
3-5 Παίκτες
60 Λεπτά

Ο διάσημος εξερευνητής Peter Halar επέστρεψε και κλείστηκε στον θάλαμο μεταφοράς, της χρονομηχανής που έφτιαξε, για να προστατευθεί από την μαγεία του κακού πνεύματος του πειρατή Μουραντί που αιωρείται στο νησί.

Η χρονομηχανή είναι σχεδόν έτοιμη αλλά ο εξερευνητής με κάθε τρόπο ζητάει βοήθεια. Πρέπει να μεταφερθεί πίσω στον χρόνο για να βρει τρόπο να απαλλαχθεί από την μαγεία του πειρατή.

Ο Peter Halar επέστρεψε στο σπίτι του αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα, με το μυαλό του και το σώμα του επηρεασμένο από τα παράδοξα της μαγείας του πειρατή Μουραντί, τώρα ετοιμάζεται για μια επική σύγκρουση της επιστήμης με την μαγεία.

MAGIENCE – Η επιστροφή – PART 2
3-5 Παίκτες
60 Λεπτά
Προϋπόθεση για την συμμετοχή στο PART 2 είναι να έχετε συμμετάσχει πρώτα στο PART 1


Η αγωνιώδης εξέλιξη των γεγονότων στο PART 1 σας φέρνει αντιμέτωπους με την συνέχεια της περιπέτειας. Έχοντας μαζί σας το απαραίτητο στοιχείο που βρήκατε είστε έτοιμοι να κατατροπώσετε την μαγεία του πειρατή Μουραντί.

Η σπηλιά του νησιού κρύβει το μυστικό της μαγείας του πειρατή και είστε οι μόνο που μπορείτε να εμποδίσετε το πειρατικό πνεύμα από το να την χρησιμοποιήσει. Ο εξερευνητής Peter Halar έκανε τα πάντα για να εμποδίσει τα σχέδια του πειρατικού πνεύματος άλλα τώρα το μόνο που μένει είναι να βρεθεί και να καταστραφεί το μυστικό της μαγείας του, προτού καταστρέψει τον κόσμο.


ELUDE Adventure Escape Rooms

Το  ELUDE Adventure Rooms είναι ένας χώρος εναλλακτικής διασκέδασης. Ζήσε την περιπέτεια... Νιώσε την αγωνία... Στο τέλος όλα εξαρτώνται από εσένα!

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα