Οικολογικός Βιοκαθαρισμός σε Στρώματα & Σαλόνι, από την Kapos Services, στο Χώρο σας (από 14,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

Οικολογικός Βιοκαθαρισμός σε Στρώματα
  • 14,90€ από 40€ για 1 Μονό Στρώμα
  • 24,90€ από 50€ για 1 Διπλό Στρώμα
  • 39€ από 130€ για 1 Διπλό + 2 Μονά Στρώματα
Οικολογικός Βιοκαθαρισμός σε Καναπέ
  • 19,90€ από 40€ για Καναπέ 2 Θέσεων
  • 39,90€ από 80€ για Καναπέ 5 Θέσεων
Οικολογικός Βιοκαθαρισμός σε Στρώματα & Καναπέ
  • 59€ από 170€ για 1 Διπλό + 2 Μονά Στρώματα + Καναπέ 2 Θέσεων
  • 79€ από 210€ για 1 Διπλό + 2 Μονά Στρώματα + Καναπέ 5 Θέσεων
  • 49€ από 120€ για 1 Μονό Στρώμα + Καναπέ 5 Θέσεων + 1 Πολυθρόνα
Η υπηρεσία γίνεται στο χώρο σας και διαρκεί 30-40 λεπτά περίπου
Προσωρινά εξυπηρετούνται μόνο ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΒΟΡΕΙΑ & ΔΥΤΙΚΑ Προάστια (εντός λεκανοπεδίου)

Τα στάδια του καθαρισμού:
- Στην αρχή γίνεται ο εσωτερικός καθαρισμός του στρώματος όπου αφορά την απομάκρυνση όλου του μικροβιακού φορτίου από βακτήρια, σκόνη, ακάρεα, περιττώματα, μύκητες και μικροοργανισμούς που υπάρχουν εντός του στρώματος. Η διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται με ειδική σκούπα ισχυρής αναρρόφησης και ειδικών φίλτρων HEPA που συγκρατούν σε ποσοστό 99.9% όλο του μικροβιακού φορτίου
- Ακολουθεί ο εξωτερικός καθαρισμός, όπου αφορά το πλύσιμο του στρωματόπανου με συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού εξουδετερώνοντας μικρόβια και μικροοργανισμούς που είχαν
δημιουργηθεί από λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.ά. Εφαρμόζεται Οικολογικό καθαριστικό της Βio-Productions (Single-Pass) τεχνολογίας Micro-splitting (Μικροδιάσπαση λεκέδων) και ενεργό οξυγόνο, προϊόντα Bιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον που είναι απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες.
- Τέλος ακολουθεί η απόσμηση που περιλαμβάνει τον ψεκασμό του στρώματος με εγκεκριμένα προϊόντα νέας τεχνολογίας για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!

Ο καθαρισμός γίνεται με πιστοποιημένα οικολογικά υλικά προηγμένης τεχνολογίας και για αυτό η  Kapos Services σας χορηγεί πιστοποιητικό Οικολογικού Βιοκαθαρισμού!

Αναζωογονήστε τα χρώματα του σαλονιού σας και δώστε την λάμψη που τους αξίζει!

Εξαφανίστε μόνιμους λεκέδες, κιτρινίλες και ζωντανέψτε τα χρώματα στο σαλόνι σας χωρίς να αφήσουν κατάλοιπα σαπουνιού και απορρυπαντικού στο στέγνωμα τους.

Kapos Services

Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο.

Αναλαμβάνουνε τον πλήρη καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών και χαλιών στον χώρο σας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. 

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα μπορούν να σας εγγυηθούν το τέλειο αποτέλεσμα από άποψη υγιεινής αλλά και καθαριότητας.

Χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού και πιστοποιημένη τεχνολογία μικροδιάσπασης λεκέδων χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, λευκαντικούς παράγοντες κ.α για την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα