Ολόφρεσκο Γεμιστό Τσουρέκι ή Οικογενειακό Προφιτερόλ, στο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής "Carissimo" στον Περισσό, με 6€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 6€ από 12€ για Ολόφρεσκο Γεμιστό Τσουρέκι ή Οικογενειακό Προφιτερόλ
Επιλογή Γεύσης για το Τσουρέκι από:
  • Γέμιση σοκολάτας
  • Γέμιση πραλίνας φουντουκιού
  • Γέμιση λευκής σοκολάτας
  • Γέμιση κάστανο
Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή εκ των 2 σπεσιαλιτέ του εργαστηρίου. Είτε γεμιστό οικογενειακό τσουρέκι, με επιλογή από 4 γεύσεις ή οικογενειακό προφιτερόλ. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, αποκλειστικά με αρίστης ποιότητας φρέσκα και αγνά υλικά.


Carissimo

Για περισσότερο από 25 χρόνια, το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής "Carissimo" φημίζεται για τις ξεχωριστές προτάσεις γλυκών που προσφέρει! Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για εσάς, τα γλυκά, είναι εξαιρετικής ποιότητας φτιαγμένα αποκλειστικά από φρέσκα και αγνά υλικά.

Κύριο μέλημα των pastry chefs, είναι να αναδείξουν τις αγνές πρώτες ύλες, να δημιουργούμε γεύσεις που ξεχωρίζουν, σε πολύ προσιτές τιμές. Εκτός από πλήθος γλυκών, αποκλειστικά inhouse παραγωγής, στο εργαστήριο όπου παράγουν επίσης: Τούρτες γενεθλίων (απλή παράσταση ή 3D), μοναδικά σιροπιαστά, σοκολατόπιτα, cupcakes κ.ο.κ.

Παρέχονται υπηρεσίες ιδανικές και για ιδιαίτερες στιγμές όπως για catering σε γάμους, βαφτίσια, συνεστιάσεις. Για όσους δεν το έχουν γνωρίσει ακόμα, επισκεφτείτε το άμεσα καθώς μία “δοκιμή”, σίγουρα θα σας πείσει! 

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα