Αγίου Βαλεντίνου: Μενού 2 Ατόμων Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας & Κρασί, στο "Lázaro 1971" στο Π. Φάληρο, με 38€ από 76€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 38€ από 76€ για Πλήρες Μενού 2 Ατόμων με 1 Μπουκάλι Εμφιαλωμένο Κρασί "Ruby Heart Porto Carras"

Μενού

Καλωσόρισμα
Ταρτάρ με παντζάρι & μους ελληνικών τυριών & τραγανό κροστίνι μαύρου σκόρδου

Σαλάτα
Lazaros: Ποικιλία από φρεσκοκομμένα μαρούλια, τρυφερά φύλλα από σπανάκι, ρόκα, ντοματίνια, καπνιστή πανσέτα, μανιτάρια πλευρώτους σχάρας, πιπεριά Φλωρίνης, δροσερή βινεγκρετ μουστάρδας, σπόροι κολοκύθας & κρέμα από γαλοτύρι Ηπείρου

Ζεστά Ορεκτικά
Μανιτάρια γεμιστά με παστράμι χοιρινό, πολύχρωμες πιπεριές, κρούστα από κασέρι Θυμέλη & κουλί καπνιστής τομάτας
Αχιβάδες με ψαχνό από ψαρονέφρι, καπνιστό απάκι, γραβιέρα Κρήτης & μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένη με γλυκάνισο
Σουφλέ Μετσοβόνε πάνω σε μαρμελάδα κρεμμυδιού

Κυρίως Πιάτα (επιλογή)
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με μελίχλωρο Λήμνου, λιαστή ντομάτα και βασιλομανίταρα, σάλτσα ψητού αρωματισμένη με μουστάρδα & αρωματικό ρύζι με φλωμάρι Λήμνου
Ψαρονέφρι γεμιστό σχάρας με λαδοτύρι, τυλιγμένο με λόζα Κέας, σάλτσα λεμονοθύμαρου & φρέσκιες τηγανιτές πατάτες

Γλυκό
Κρέμε ruby σοκολάτας με καρδιά από αγριοκέρασα πάνω σε τραγανό μπισκότο κακάο


Lázaro 1971

Η ιστορία του, ξεκίνησε να γράφεται όταν ο μπάρμπα Λάζαρος το φθινόπωρο του 1971 αποφάσισε να φέρει στο Παλαιό Φάληρο τη νοστιμιά του αυθεντικού ανατολίτικου πεϊνιρλί που έφτιαχνε στη Δροσιά. Από τότε καθιερώθηκε στο χώρο της γεύσης και το όνομά του συνδέθηκε με προσωπικότητες και καλλιτέχνες που έχουν αφήσει εποχή.

Τα χρόνια κύλησαν και η συνταγή του πεϊνιρλί παραμένει σταθερή, ενώ το μενού έχει εμπλουτιστεί με νόστιμα ελκυστικά πιάτα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Η οικογένεια του και ιδιοκτήτες του εστιατορίου παραμένουν σταθεροί στο όνομα και στη γαστρονομική ποιότητα μέχρι σήμερα ενώ παράλληλα διαμόρφωσαν το χώρο που αποπνέει μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική.

Στο Lázaro 1971 θα απολαύσετε δημιουργική ελληνική κουζίνα, γευστικές δοκιμές κρασιών γνωστών και νέων οινοπαραγωγών σε έναν σύγχρονο ατμοσφαιρικό χώρο με βιομηχανικό design και νεοπαραδοσιακά στοιχεία στην διακόσμηση. Το εστιατόριο έχει διακριθεί με βραβεία για την εξαίρετη λίστα κρασιού και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Καθημερινά ο chef και η ομάδα του στην κουζίνα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με απώτερο σκοπό να ετοιμάσουν ευφάνταστες συνταγές με νοστιμιά και καθαρή γεύση.

Κάθε Σάββατο βράδυ, Κυριακή μεσημέρι καθώς και σε επίσημες εορτές τη διασκέδασή σας εγγυάται ένα ποιοτικό μουσικό σχήμα.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα