39€ από 90€ για Τεστ Κοιλιοκάκης-Δυσανεξίας στη Γλουτένη, στην Ορθοβιοτική στο Μαρούσι

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 39€ από 90€ για Τεστ Κοιλιοκάκης–Δυσανεξίας στη Γλουτένη
Η κοιλιοκάκη είναι μια αυτοάνοση κατάσταση που σχετίζεται με χρόνια φλεγμονή του λεπτού εντέρου και η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κακή απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.

Η νόσος εμφανίζεται όταν διαιτητικές πρωτεΐνες, γνωστές ως γλουτένες, που βρίσκονται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη, ενεργοποιούν μια ανώμαλη ανοσολογική απάντηση του βλεννογόνου. Υπολογίζεται ότι η κοιλιοκάκη προσβάλλει σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου 1 στους 100. Η κοιλιοκάκη μπορεί να παρουσιαστεί με ένα ευρύ φάσμα κλινικών εκδηλώσεων, τόσο από το γαστρεντερικό σύστημα όσο και εκτός γαστρεντερικού. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορεί να παρουσιάζουν τα τυπικά συμπτώματα, ορισμένοι όμως έχουν λίγα ή και καθόλου συμπτώματα.

Ασθενείς με αυτοάνοσες παθήσεις, όπως ο διαβήτης τύπου 1 και η αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα ή άτομα με οικογενειακό ιστορικό κοιλιοκάκης, έχουν αυξημένη πιθανότητα εμφάνισης της κοιλιοκάκη.


Ορθοβιοτική

Πρόκειται για ένα πρότυπο πολυιατρείο Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην απόκτηση της «βέλτιστης υγείας», στη μακροβιότητα του ατόμου, αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Στο νέο, πρότυπο και εξαιρετικά πολυτελές κτίριο , η ιατρική, η τεχνολογία και η αισθητική αποτελούν πρωτότυπο στο χώρο της πρόληψης και της αναγεννητικής ιατρικής.

Τμήματα
Προληπτική Ιατρική & Αντιγήρανση
Εργαστήριο Βιοπαθολογίας
Τμήμα Απεικονίσεων σώματος, οργάνων και λειτουργία τους
Ειδική Παθολογία
Δερματολογία
Νευρολογία
Καρδιολογία
Ουρολογικό
Health Coaching
Διακοπή του Καπνίσματος & Αποτοξίνωση
Ortholabs Sports
Αισθητική Χειρουργική & Κοσμετολογία

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα