Παιδική Παράσταση: «Μάγια η Μέλισσα», στο Θέατρο Χυτήριο στον Κεραμεικό, με 6€ από 12€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 6€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Παράσταση «Μάγια η Μέλισσα»
  • Παραστάσεις: Κυριακή 12/05 & Κυριακή 19/05 στις 17:00
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Κείμενο: Νίκος Λημνιός-Αντώνης Ζιώγας
Μουσική: Νίκη Γρανά
Στίχοι τραγουδιών: Αντώνης Ζιώγας
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Κατασκευή κουστουμιών: Σύλβια Δεμίρη
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Επιμέλεια Μαγικών: Κώστας Παντελιάς (μάγος Funtastico)

Διανομή
Μάγια - παιχνιδιάρα, περιπετειώδης, ατίθαση. Η περιέργειά της τη μπλέκει σε μπελάδες: Νάντια Αντωνίου
Βίλλυ - Ψευδός, καλόκαρδος, αγαθός, φοβητσιάρης. Είναι ο πιστός φίλος της Μάγια: Αντώνης Ζιώγας
Φλιπ - Σοφος, κάτι σαν φύλακας άγγελος της Μάγιας: Γιώργος Μαύρος
Μπεν - Δεν ακούει καλά. Φτιάχνει μπάλες με κοπριά: Κώστας Καραμουσάλης
Βεατρίκη - Ξεχασιάρα, ωραιοπαθής, Θέκλα -Εγωίστρια, η κακιά της ιστορίας: Ζωή Πανταζή

Η Παράσταση
H Μake a Film, και η Ruby Dream και η Planeta Junior παρουσιάζουν και στην Ελλάδα την παράσταση, «Μάγια η Μέλισσα», που κέρδισε τις καρδιές όλων των μικρών της φίλων, σε όποια χώρα και αν όλες τις χώρες που παρουσιάστηκε, στο Θέατρο Χυτήριο, από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Η Παράσταση είναι ιδανική για όλους εμάς που κρατάμε την Μάγια την ξακουστή, τα τραγούδια και τις σκανταλιές της ακόμα στις καρδιές μας.
 
Λίγα λόγια για την Μάγια 
Η Μάγια η Μέλισσα εμφανίστηκε στην τηλεόραση σαν παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιαπωνικής παραγωγής από το 1975 έως το 1980. Η σειρά βασίστηκε στο γερμανικό παραμύθι Die Biene Maja, το οποίο γράφτηκε το 1912. Η σειρά προβλήθηκε και στην Ελλάδα στην ΕΡΤ από το 1979 έως το 1982, στο Alter από το 2001 έως το 2006, στο Star το 2012 και ξανά από στην ΕΡΤ από το 2015. Η Μάγια η Μέλισσα ανήκει από το 2012 στο Studio 100 και την Planeta Junior οι το οποίοι δημιούργησε δημιούργησαν και επαναλάνσαραν την Μάγια στο ευρύ κοινό σε 3D και το 2018 με 2η τηλεοπτική σεζόν, 2 κινηματογραφικές ταινίες και 1 θεατρική παράσταση, ενώ την έκαναν και βασικό ήρωα στα μεγαλύτερα Λούνα παρκ της Γερμανίας και του Βελγίου και από το 2018 και στην Πολωνία, στο Pratter.
 
Λίγα λόγια για την Υπόθεση 
Η Μάγια είναι μια μελισσούλα που της αρέσει η περιπέτεια. Για αυτό θέλει να εγκαταλείψει την κυψέλη και να ζήσει ελεύθερη. Στην προσπάθειά της να πείσει το στενό της φίλο Βίλλυ να φύγουν μαζί, σπάει κατά λάθος την κυψέλη. Πρέπει να βρει τρόπο να τη φτιάξει πριν επιστρέψουν οι μέλισσες. Ο σοφός Φλιπ, θα της δώσει τη λύση και η περιπέτεια ξεκινά. Η μικρή Μάγια καλείται να βρει τρία υλικά. Πρώτος σταθμός σ’ αυτήν τη μεγάλη αποστολή είναι ο Μπεν. Στην κοπριά του κρύβεται το ένα υλικό. Δεύτερος σταθμός η Βεατρίκη. Θα χρειαστούν την βοήθειά της για να τους οδηγήσει στην αποθήκη της χρυσόσκονης των πεταλούδων. Τελευταίος και δυσκολότερος σταθμός είναι η Θέκλα η αράχνη.

Αφού ξεπεράσουν το εμπόδιο να γίνουν η τροφή της, πρέπει να την πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους και να τους δώσει τον ιστό της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού η Μάγια επικαλείται τη βοήθεια των παιδιών. Μια τεράστια μπάλα κοπριάς που θα περάσει από όλους τους θεατές, ένα τύμπανο και πολλές εκπλήξεις θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους μαγικά με τη Μάγια. Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα