Δείτε την Αθήνα με τους Δικούς σας Ρυθμούς! Βόλτα για 1-4 Άτομα, με το Τρενάκι της Athens Happy Train (από 3€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

 • 3€ από 5€ για Βόλτα Συνολικής Διαδρομής 40' & Ισχύς Εισιτηρίου 10 Ώρες, με το Τρενάκι της Athens Happy Train - για 1 Ενήλικα
 • 4€ από 6€ για Βόλτα Συνολικής Διαδρομής 40' & Ισχύς Εισιτηρίου 10 Ώρες, με το Τρενάκι της Athens Happy Train - για 2 Παιδιά
 • 6€ από 8€ για Βόλτα Συνολικής Διαδρομής 40' & Ισχύς Εισιτηρίου 10 Ώρες, με το Τρενάκι της Athens Happy Train - για 1 Ενήλικα & 1 Παιδί
 • 9,50€ από 16€ για Βόλτα Συνολικής Διαδρομής 40' & Ισχύς Εισιτηρίου 10 Ώρες, με το Τρενάκι της Athens Happy Train - για 2 Ενήλικες & 2 Παιδιά
 • Παιδιά κάτω των 4 ετών: Δωρεάν
Αναλυτικά
 • Πάνω από 15 μοναδικά αρχαία αξιοθέατα και μνημεία
 • Η βόλτα γίνεται παρουσία συνοδού
 • Ξενάγηση: Στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα
 • Σημείο εκκίνησης: Οδός Ερμού 1, στην Πλατεία Συντάγματος
 • Διάρκεια συνολικής διαδρομής: 40'
 • Διάρκεια εισιτηρίου: 10 ώρες
 • Ώρες λειτουργίας: 09:00-23:00 για τη καλοκαιρινή περίοδο (Τελευταίο 22:00) & 09:00-21:00 για τη χειμερινή περίοδο (Τελευταίο 20:00)
 • Τα Happy Trains ξεκινούν κάθε 40 λεπτά
 • Δείτε εδώ εικονική περιήγηση
Αν θέλετε να απολαύσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι ξενάγησης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και να δείτε τα μοναδικά αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης, επιβιβαστείτε στο Athens Happy Train.

Το Athens Happy Train, είναι ένα τρενάκι πόλης που μοιάζει με παιγνίδι, ξεκινά το ταξίδι του από την Πλατεία Συντάγματος και ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στις παλιές γειτονιές της πόλης, σε αρχαιολογικούς χώρους έως και τους πρόποδες του λόφου της Ακρόπολης.

Η διαδρομή, έχει διάρκεια 40 λεπτά και περνά από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα και μνημεία της Αθήνας, όπως το Ελληνικό Κοινοβούλιο, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Πολεμικό Μουσείο, το Παναθηναϊκό Στάδιο, οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός, το Φανάρι του Διογένη, την Πλάκα, κ.α.

Απολαύστε τη φανταστική θέα από τα "ανοιχτού-στυλ" βαγόνια του τρένου. Επιβιβαστείτε & αποβιβαστείτε σε όποια στάση του Athens Happy Train θέλετε και δείτε την Αθήνα με το δικό σας ρυθμό, με ασφάλεια και άνεση. Έτσι, μπορείτε να αποβιβαστείτε στην Πλατεία Συντάγματος για να εξερευνήσετε την παλαιότερη συνοικία της Αθήνας, στην Πλάκα για να περπατήσετε στις παλιές αρχοντικές συνοικίες της Αθήνας ή στην Ακρόπολη για να επισκεφτείτε τον Παρθενώνα ή το μουσείο της Ακρόπολης. Αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριό σας για να επιβιβαστείτε σε κάποιο από τα επόμενα Athens Happy Trains που θα περάσουν από τις στάσεις αυτές, μέσα στις επόμενες 10 ώρες.

Παρόλο που η διάρκεια του ταξιδιού είναι 40 λεπτά, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα, κατεβαίνοντας στους σταθμούς που θέλετε, για να δείτε τα αξιοθέατα ή να σταματήσετε για φαγητό και ξεκούραση. Μπορείτε να πάρετε ένα από τα επόμενα τρένα του Athens Happy Train που θα περάσουν από το σταθμό. Ρωτήστε τον οδηγό σας!

Happy Train

Ένα από τα τμήματα της εταιρείας «Alianthos», μια οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε από τον Ιωσήφ Βαρδάκη το 1980 στον Πλακιά της Κρήτης, και δραστηριοποιείται στις τουριστικές υπηρεσίες. Το Happy Train έκανε τα πρώτα του βήματα στην περιοχή του Πλακιά το 1998, κάνοντας εκδρομές στην πανέμορφη περιοχή της νότιας Κρήτης. Η απροσδόκητη επιτυχία του το οδήγησε στην Αθήνα. Έτσι από το 2007, τα τρενάκια του Happy Train πραγματοποιούν ταξίδια ξενάγησης σε ένα από τα μοναδικά αξιοθέατα του κόσμου και παγκόσμιο σύμβολο του κλασσικού πολιτισμού.

Δείτε το www.athenshappytrain.com

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα