Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου ή Δερμοαπόξεση με Διαμάντι (Diamond Therapy) στο Medi Collagen στον Πειραιά

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 17€ από 60€ για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου
  • 19,90€ από 100€ για Δερμοαπόξεση Προσώπου με Διαμάντι (Diamond Therapy) 
Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου
Βήματα:
  • Ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα ή λοσιόν
  • Εφαρμογή peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων & προετοιμασία  επιδερμίδας για απομάκρυνση σμήγματος
  • Διάνοιξη πόρων της επιδερμίδας με τη βοήθεια ατμού (μηχάνημα vaper - διάρκεια 20'-30')
  • Εξαγωγή σμήγματος με απαλές πιέσεις
  • Εφαρμογή υψίσυχνων για αντιβακτηριακή προστασία
  • Μασάζ-μάλαξη σε αυχένα, ντεκολτέ και πλάτη (διάρκεια 15')
  • Καλλυντική αγωγή με καταπραϋντικές μάσκες χλωροφύλλης
  • Ρυθμιστικές αντισηπτικές κρέμες με αντιηλιακή κάλυψη και επουλωτική δράση
Ο καθαρισμός είναι μια απαραίτητη διαδικασία για την υγεία της επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος ανεξαρτήτως ηλικίας. Κατα τη θεραπεία αφαιρείται η περίσσεια σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες. Ο καθαρισμός αποτελεί το πρωταρχικό βήμα για όλες τις θεραπείες αφού αυξάνει την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των προϊόντων.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι (Diamond Therapy)
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εφαρμόζουμε με ειδικές κεφαλές, οι οποίες έχουν ρινίσματα διαμαντιού σε διαφορετική διατομή, δερμοαπόξεση σε ντεκολτέ, λαιμό και πρόσωπο με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο καθαρό και πιο λείο αφού έχουμε αφαιρέσει όλα τα νεκρά κερατινοποιημένα κύτταρα της επιδερμίδας που προσδίδουν μια θαμπή όψη. Ακολούθως κάνουμε ψεκασμό με τονωτικά προϊόντα για την διείσδυση τους.


Medi Collagen

Το Medi Collagen είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά. Στο ινστιτούτο θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής, υγείας και ομορφιάς με έμφαση στις μη επεμβατικές θεραπείες.

Ο χώρος ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική του και είναι πλήρως εξοπλισμένος με μηχανήματα υψηλής και καινοτόμου τεχνολογίας. Το προσωπικό έχει άριστη επιστημονική γνώση του αντικειμένου της αισθητικής, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία του και φέρεται σε κάθε επισκέπτη με σεβασμό και αξιοπιστία. 

Στόχος τους, είναι η επιστημονική προσέγγιση του εκάστοτε αισθητικού προβλήματος με βάση τις πραγματικές σας και η επίλυσή αυτού με τις μεθόδους που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι ευεξίας στον κόσμο των αισθήσεων!

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα