Παιδική Παράσταση «Το Μελωδένιο Χωριό» από το Κουκλοθέατρο Αργώ, στον Πολυχώρο "Λυκαβηττός" του Πολιτιστικού Πάρκου

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 3€ από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Παράσταση «Το Μελωδένιο Χωριό»
  • Διάρκεια παράστασης: 75'
  • Για παιδιά 2 έως 7 ετών
Ημερομηνίες Παραστάσεων:
  • Κυριακή 17/12 στις 12:15
  • Κυριακή 24/12 στις 12:15
  • Κυριακή 14/01 στις 12:15
  • Κυριακή 28/01 στις 12:15
  • Κυριακή 11/02 στις 12:15
  • Κυριακή 25/02 στις 12:15
Το «Μελωδένιο Χωριό»  εξιστορεί τις περιπέτειες δύο αηδονιών που ζουν σ’ ένα πανέμορφο δάσος. Καθώς οι κάτοικοι του χωριού περιμένουν να παρακολουθήσουν τη γιορτή της μουσικής και να απολαύσουν τη βόλτα στη φύση, η νεράιδα των ονείρων με τη μαγική της σκόνη, τους κάνει να κοιμηθούν βαθιά και να ονειρευτούν! Τα παιδιά παρακολουθούν ζωντανά το όνειρο των δύο πουλιών που έχουν μεταμορφωθεί σε ανθρώπους με επιθυμίες και στόχους για το μέλλον τους.

Η ιστορία εκτός του ότι καλλιεργεί τη φαντασία και την κριτική ικανότητα των παιδιών, παράλληλα ενισχύει τη δημιουργικότητα, την αναγνώριση της αξίας της φιλίας και προάγει την περιβαλλοντική συνείδηση. Πολλαπλά ερεθίσματα για την υγιεινή διατροφή, για τη φροντίδα και το σεβασμό προς τη φύση, γίνονται μέσα από πλήθος αναφορών.

Πολιτιστικό Πάρκο - Λυκαβηττός

Ο πολυχώρος «Πολιτιστικό Πάρκο – Λυκαβηττός» είναι ένας καινούργιος κλειστός χώρος πολλαπλών χρήσεων που προστέθηκε στην οικογένεια του Πολιτιστικού Πάρκου και βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο λόφο του Λυκαβηττού. Σκοπός του «Πολιτιστικού Πάρκου – Λυκαβηττός» είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, καθώς και πόλο έλξης για όλους τους φίλους που αγαπούν τα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα του Πάρκου Κερατέας αλλά, λόγω απόστασης, δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν.

Ο Πολυχώρος «Πολιτιστικό Πάρκο – Λυκαβηττός», εκτός των άλλων, διαθέτει και θεατρική αίθουσα 110 θέσεων, πλήρως εξοπλισμένη με συστήματα ήχου και φωτισμού, για ατέλειωτες ώρες δημιουργικότητας, δράσης, έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Δείτε το www.politistikoparko.com & τη σελίδα στο facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα
Χρόνια Πολλά
moon>