Αηδονάκια Play Town! Απεριόριστο Παιχνίδι & Mini Βαφλάκι στον Παραμυθένιο Παιδότοπο, στο Escape Center στο Ίλιον

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 5,90€ από 9,20€ για Είσοδο 1 Παιδιού & 1 Mini Βαφλάκι Βουτηγμένο σε Λιωμένη Σοκολάτα Γάλακτος ή Υγείας
  • Περιλαμβάνεται 1 χυμός δωρεάν
Ο πιο παραμυθένιος παιδότοπος, το "Αηδονάκια Play Town", περιμένει μικρούς και μεγάλους σε έναν στεγασμένο χώρο 1000 τ.μ. στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Escape Center / Ster Cinemas στο Ίλιον και έχει όλα όσα λατρεύουν τα παιδιά!


Η ονειρεμένη παιδική πόλη έχει παιχνίδια για all day διασκέδαση, για παιδιά 2-10 ετών, γλυκά και παγωτά! Διαθέτει έναν τεράστιο παιδότοπο, swimming pool balls, αναρρίχηση spider και τα Blue Blocks από την Imagination Playground, για απίστευτες δημιουργίες!

Τα Blue Blocks, έρχονται από την Αμερική και είναι αυτόνομα κομμάτια από ειδικό αφρώδες υλικό, που μπορούν να μετακινούνται, να συνδυάζονται και να μετασχηματίζονται με ποικίλους τρόπους. Τα Blue Blocks ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν τον δικό τους κόσμο χωρίς καθοδήγηση και με απόλυτη ασφάλεια.

Όση ώρα τα παιδιά θα παίζουν, οι γονείς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, την μπύρα ή το ποτό τους, δοκιμάζοντας αλμυρές και γλυκές βάφλες με υπέροχα συνοδευτικά, χυμούς, υγιεινά ροφήματα, παγωτά σε διάφορες γεύσεις, ζεστές και κρύες σοκολάτες και λαχταριστά milkshakes. (δείτε τον τιμοκατάλογο «εδώ»)

Το Αηδονάκια Play Town, διαθέτει καθιστικό 240 ατόμων, χώρους εκδηλώσεων και παιδικών party, και δωρεάν parking 500 θέσεων που προσφέρει το εμπορικό κέντρο. Στον προαύλιο χώρο θα βρείτε το αγαπημένο Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια" με τα εντυπωσιακά συγκρουόμενα, το τεράστιο τραμπολίνο, τη mini πανοραμική ρόδα, τη σκοποβολή "Τρελές Σφαίρες", τον ιππόδρομο "Ντόλη" και πολλά αλλά παιχνίδια!

Δείτε τα Αηδονάκια σε Site, Facebook & Twitter

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα